Karaburun İlkokulu
Karaburun Köyü Mahallesi Karaburun İlkokulu

VİZYON

Okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek vizyonumuz olmaktadır.

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız...

NORMAL

giriş:8:30 çıkış:13:50

SOBA

Servis Bilgisi

OKULUMUZUN KENDİNE AİT SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR. ULAŞIM DİĞER KÖYLERE GİDEN ÖĞRETMENLERLE YA DA KENDİ İMKANLARIMIZ İLE SAĞLANMAKTADIR . OKULUMUZ GÜRBULAK YOLU ÜZERİNDE ANA YOLDAN 800 METRE İÇERDE BULUNMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

İL MERKEZİNE 112KM İLÇE MERKEZİNE 15 KM MESAFEDEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Karaburun İlkokulu Doğubayazıta 15 km uzaklıkt olup karasal iklim hakimdir.İran-Doğubayazıt yolu üzerinde olup merkezin doğusunda kalmaktadır.